Sponsoring, goederen en dienstenveiling 


Omdat aan de reis naar Afrika kosten zijn verbonden zijn we bezig om hiervoor geld in te zamelen. We organiseren hiervoor op 18 november 2016 een goederen en dienstenveiling. De veiling zal plaats vinden bij vakantie huizen B&B familie Versantvoort te Handel. www.vakantiehuisinbrabant.nl

We hebben Tars van den Broek als veilingmeester op deze avond. Tars neemt geen blad voor de mond en zorgt ervoor dat niemand met legen handen naar huis toe gaat.

 

De opbrengst wordt besteed aan een auto, brandstof en het verschepen van gesponsorde goederen. Voor deze goederen en dienstenveiling zijn we opzoek naar kavels die geveild gaan worden zoals bijvoorbeeld:
-  groepsuitjes, bijvoorbeeld het organiseren van een wandeltocht, fietstocht enz.
- diensten, bijvoorbeeld hulp bij een klus, ontwerpen van een tuin, bereiden van een maaltijd enz.
- goederen, kunnen nieuwe goederen zijn, maar ook gebruikte nog goede goederen.

Indien u geen goederen of diensten aan biedt, maar ons toch wilt steunen, dan is een financiële bijdrage uiteraard ook zeer welkom. Ons rekening nummer is: NL58 RABO 0311 3879 26 t.a.v.: Sisters on the road o.v.v.: Je naam/bedrijf.

De tegenprestatie die wij leveren voor uw goederen of dienst is:
- Het maken van reclame op onze website en Facebook pagina.
- Het platform van GoForAfrica is groot, zo is de stichting al een aantal jaar actief door heel Nederland. Als team worden wij vernoemd op de site van GoForAfrica waardoor bereik vergroot wordt. 
- Aandacht voor het project door middel van een advertentie in verschillende lokale kranten. Waarbij verwezen wordt naar onze website.
- Ook kunnen we een sticker met uw bedrijfsnaam op onze auto plakken, tegen een kleine vergoeding. (de kosten hiervoor bedragen €0.50 per vierkante cm). 

 

Indien gewenst willen wij u graag ook mondeling verdere informatie verstrekken.
Neem dan contact met ons op via: twosistersontheroad@outlook.com

 

 

 

We willen iedereen nogmaals hartelijk danken voor het mede mogelijk maken een geslaagde dienstenveiling!

We hebben een mooie start gemaakt met een opbrengst van maar liefst € 3600,-.